Ozark is a portfolio theme designed for all types of creative websites. It was built based in the latest trends in design style and typography choices.

Address

63739 Street B:9 City, Country

Phone

1-900-333-333

Email

ozark@gradastudio.com

Verzamelgebouw Hattem

Flexibel werken

Op een goed bereikbare plaats in Hattem, gelegen tussen verschillende nieuwe bedrijfspanden, staat een kantoorpand waarbij de opdrachtgever de wens tot uitbreiding en flexibiliteit heeft. Het nieuwe plan voorziet in flexibele ruimten en units die op verschillende manieren aan elkaar gekoppeld kunnen worden.  Het gebouw is makkelijk aanpasbaar aan de eisen en wensen van de toekomstige huurder(s).

De entree van het gebouw is gelegen op een centrale binnenplaats. Hieraan bevinden zich de ontvangstruimten, sanitaire voorzieningen, de trappen en lift. De uitbreiding sluit aan op het bestaande deel van het gebouw, waarvan de buitenzijde zal worden vernieuwd. Het verhuurbare vloeroppervlak zal door de uitbreiding verdubbelen. De gevels, glasopeningen en overstekken zijn zorgvuldig ingepast in de omgeving, waardoor prettige en gezonde werkplekken ontstaan.