Woonhuis Heerde

Ontwerp

In de uitbreidingswijk Bovenkamp II aan de rand van Heerde zijn diverse vrije kavels uitgegeven. Deze woning is ontworpen als een levensbestedige woning; alle nodige voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig. Daarnaast bevat de bovenverdieping slaapkamers en een badkamer, waardoor de woning ook als gezinswoning geschikt is. Een opvallende entree met een transparant dak is het middelpunt van de woning. Hierop komen alle ruimten van de begane grond uit; zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken en studeerkamer. Een rechte trap geeft toegang tot de bovenverdieping.

 

Energiezuinig

Verschillende maatregelen in het ontwerp zorgen voor een laag energieverbruik. De open entree in het middenvan de woning fungeert als een bufferruimte. Daarnaast is de woning voorzien van hoogwaardige isolatie, energiezuinige verwarmings- en ventilatie systemen en voorzien van zonwerende maatregelen opgenomen in de beglazing.

Plaats

Heerde

I.s.m.

Architectenburo Vorm3

Datum